Aim'n add

Aim'n add
Aimn har fyllt på i sin outlet!!

söndag 22 januari 2017

Stiftelsen Petter Bernhard Savelas Minnesfond

Du kan ansöka som har ett betydande rörelsehinder som ej har sin grund i en utvecklingsstörning eller neuropsykiatriska diagnoser. DHR Bidragsstiftelse har ett ansökningstillfälle per år, ansökan ska vara inlämnad senast den 1 september. Vi har särskilda ansökningsblanketter som ska användas vid ansökningstillfället – den finns att hämta nedan eller skicka in ett frankerat svarskuvert (med ditt namn och adress på).

Till ansökan ska bifogas två bilagor: senaste skattebeskedet samt ett läkarintyg som inte är äldre än 3 år.

Storleken på bidragen varierar beroende på kostnader för sökt ändamål och sökandes inkomst. Bidrag lämnas inte om den taxerade förvärvsinkomsten är högre än 4 prisbasbelopp, för närvarande (2016) 177.200 kr för ensamstående. Tillägg med ett prisbasbelopp (44.300 kr) för varje person boende i hushållet. Bankmedel på mer än 50.000 kr för ensamstående och 100.000 kr för gifta/sammanboende.

Endast EN ansökan är möjlig och bidragsstiftelsen bedömer från vilken stiftelse/fond medel tas från. Som princip gäller att det inte går att erhålla bidrag varje år – som regel gäller två år (ex beviljat bidrag 2015 så kan ny ansökan göras 2017).

Mer info och ansökan här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar